Voor- en Buitenschoolse opvang (VSO en BSO)

SKOL & Brede School de Prinsenhof

Brede School de Prinsenhof biedt kinderen van 2 tot 12 jaar een dagarrangement van 7.30 uur tot 18.30 uur. SKOL verzorgt in deze samenwerking de speelschool en de BSO. Binnen de school zijn er mooie ruimtes waar ieder kind zich thuis kan voelen en doen wat hij of zij fijn vindt: spelen, schilderen, relaxen, sporten, zingen, slapen, buiten zijn of lekker in de plassen stampen.

Actie op de BSO

Exclusief voor kinderen van Brede School de Prinsenhof is er na schooltijd een BSO in dezelfde vertrouwde omgeving van de school. Vanuit alle klassen komen de kinderen naar de BSO. De jongste kinderen worden opgehaald. Na een dag school is het tijd om actief te bewegen of mee te doen aan een gave workshop met tennis of muziek. Zo snel mogelijk ronddraaien op de rekstokken of tikkertje doen met de leiding. Voetballen op het plein of een lekker gezond gerecht maken in de kinderkeuken. Vanuit de mooie BSO ruimte maken de kinderen van alles gebruik wat de school te bieden heeft: de grote sportzaal, de kinderkeuken en voor de oudere kinderen een chillout plek. In de schoolvakanties en tijdens studiedagen trekt de BSO erop uit. Een dag op de BSO is altijd te kort!

Informatie en aanmelden

Loop gerust eens binnen bij de speelschool of de BSO om een kijkje te nemen!

Bij vragen bel je naar 0252-418277. Of lees meer op www.skolkinderopvang.nl