Buitenschoolse opvang (BSO)

Actie op de BSO

Na een dag school is het tijd om de middag rustig te beginnen, met een gezond hapje en een gezellig gesprek. Dit kan op de BSO de Paleistuin, wat direct aan het schoolplein ligt. Vervolgens kunnen kinderen actief bewegen of meedoen aan een gave workshop met tennis, dansen of muziek. Zo snel mogelijk ronddraaien op de rekstokken of tikkertje doen met de leiding. Voetballen op het plein of een lekker gezond gerecht maken in de kinderkeuken. Lekker niets doen, eindeloos Donald Duckjes lezen of chillen mag natuurlijk ook.

Er zijn leeftijdsgerichte groepen en de inrichting, omgeving en activiteiten sluiten helemaal aan op de belevingswereld en ontwikkeling van de kinderen. Kinderen krijgen de vrijheid om zelf te ontdekken.

SKOL is open wanneer de school dicht is. Na schooltijd, op studiedagen en in de vakanties. In de schoolvakanties en tijdens studiedagen trekt de BSO erop uit. Een dag op de BSO is altijd te kort!

 

Informatie en aanmelden

Loop gerust eens binnen bij de speelschool of de BSO om een kijkje te nemen! Bij vragen bel je naar 0252-418277. Of lees meer op www.skolkinderopvang.nl.