Tussenschoolse opvang (TSO)

Kinderopvang de Boomgaard

Tussenschoolse opvang

Blijft uw kind tussen de middag op school eten? Dan wilt u zeker weten dat uw kind het gezellig heeft en tijd krijgt om rustig te eten en te ontspannen.

Het overblijfteam van Kinderopvang de Boomgaard bestaat uit overwegend beroepskrachten, sportdocenten en zo nu en dan een vrijwilliger. Dit team wordt aangestuurd door een TSO coördinator. Zij zorgen er dagelijks voor dat overblijven ook leuk is. Het overblijfteam controleert elke dag of alle opgegeven kinderen ook daadwerkelijk aanwezig zijn, u weet dus zeker dat uw kind in veilige handen is.

Uw kind neemt zelf eten en drinken mee van thuis. Alle kinderen eten gezellig samen. Het is niet toegestaan om snoep of chocolade mee te geven. Wij adviseren een boterham met gezond beleg met een beker melk of water.

Daarna is er tijd en ruimte om te spelen. Kinderen kunnen naar buiten om te rennen, te klimmen, te voetballen of te knikkeren of ze kunnen binnen tekenen, puzzelen, kletsen of gezellig een spelletje doen. Ons sportteam organiseert wisselende sportactiviteiten. Kinderen kunnen hier desgewenst aan deelnemen.

Wij hanteren tijdens de overblijf het beleid en de regels van de school. Dit geeft rust en continuïteit.

Kinderparticipatie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom vragen wij regelmatig aan de kinderen hoe zij de TSO ervaren en hoe we dit kunnen verbeteren. Zo zorgen wij samen met de kinderen voor een leuke en gezellige TSO.

De Prinsenhofschool is een brede school met voor- tussen- en naschoolse opvang. De tussenschoolse opvang wordt verzorgd door Kinderopvang de Boomgaard. U kunt uw kind aanmelden voor de tussenschoolse opvang  via de website www.kdvdeboomgaard.nl. Wanneer uw kind groep 8 verlaat stopt het contract automatisch.

Onderstaand vindt u het schema wat betreft de pauze tijden;

Groepen 1/2            12:20 uur -13:05 uurGroepen 3 en 4       11:45 uur - 12:30 uurGroepen 5 en 6       11:50 uur - 12:35 uur (op vrijdag 10 minuten later)

Groepen 7 en 8       12:30 uur - 13:15 uur

De kinderen van groep 3 t/m 8 lunchen in de klas en spelen buiten op het schoolplein. 

De kinderen van groep 1-2 lunchen in hun eigen lokaal, waar na de lunch gelegenheid is om te kleuren, spelen met de poppen, lego, blokken etc.

De kosten voor de tussenschoolse opvang voor het schooljaar 2023/2024 bedragen €15,- per maand. Dit wordt maandelijks (10 mnd) automatisch geïncasseerd.

Voor verdere informatie omtrent de tussenschoolse opvang kunt u de volgende website raadplegen www.kdvdeboomgaard.nl. Of kunt u mailen naar joyce@kdvdeboomgaard.nl